Zuijderland Ziekenhuis

Projectomschrijving.

Afscherming patiëntenwachtruimtes Zuyderland, ziekenhuis in Sittard

Ziekenhuizen zetten steeds vaker in op beleving. Is de sfeer goed? Voelen patiënten zich op hun gemak? Ziekenhuis Zuyderland is gebouwd met dit gegeven in ogenschouw. De wachtruimtes op het interne ziekenhuisplein spelen een belangrijke rol binnen dit concept. Smart Constructions bouwde subtiele afschermingen volgens idee van BètHa Architecten.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany