Installatie & Service: van product tot plaatsing

En dan is uw project klaar! Wilt u dat wij uw project plaatsen op locatie? Wij installeren de gerealiseerde projecten graag op de plaats van bestemming. Projecten brengen ons telkens weer op uiteenlopende locaties en geen situatie is hetzelfde. Onze creatieve instelling en op kwaliteit gerichte afwerking zorgen ervoor dat uw project perfect wordt geplaatst. Delicate museumstukken, robuuste museale inrichtingen als ook luxueuze jachten of aanzienlijke schepen op zee zijn geen uitzonderingen voor ons.

.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variƫteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany