Engineering: van idee tot bouwtekening

Uw vraagstuk ontwikkelen wij ‘smart’! Daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Hoe wij dat doen? Door telkens te overleggen met u. Wij werken transparant. En dat vanaf het allereerste moment dat u bij ons komt tot het moment dat we de oplossing daadwerkelijk installeren.

Lees meer


Productie: van bouwtekening tot productie

Uw project assembleren wij in onze moderne productiehallen. Gaandeweg krijgt uw opdracht hier vorm. Onze medewerkers beschikken hierbij over uiteenlopende machines. Bovendien zijn onze mensen allemaal hooggekwalificeerde vaklieden.

Lees meer


Installatie & Service: van product tot plaatsing

En dan is uw project klaar! Wilt u dat wij uw project plaatsen op locatie? Wij installeren de gerealiseerde projecten graag op de plaats van bestemming. Projecten brengen ons telkens weer op uiteenlopende locaties en geen situatie is hetzelfde.

Lees meer


Projectbegeleiding

Hoe groot of klein uw project ook is, wij ontzorgen u graag. Wanneer u dat wilt, nemen we de begeleiding van uw totale project voor onze rekening. We houden deadlines en planningen in de gaten, we zorgen voor vergunningen, we kopen de juiste materialen in en we houden grip op de zaak.

Lees meer

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany