Engineering: van idee tot bouwtekening

Uw vraagstuk ontwikkelen wij ‘smart’! Daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Hoe wij dat doen? Door telkens te overleggen met u. Wij werken transparant. En dat vanaf het allereerste moment dat u bij ons komt tot het moment dat we de oplossing daadwerkelijk installeren. Regelmatig overleg en grote betrokkenheid over en weer zijn hierbij onze kernwaarden. Indien nodig voeren we sterkteberekeningen uit. En altijd maken we uw project met 3D-visualisaties inzichtelijk. Zo groeien alle betrokkenen mee in de uiteindelijke oplossing. Geen verrassingen achteraf dus!

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany