Wij zijn Smart Constructions! Als engineerings- en constructiebedrijf realiseren wij graag uw project. Van sterkteberekeningen voor constructies en gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken en architectonische ontwerpen. Van realisatie van stalen hydraulische componenten voor de scheepvaart tot luxueuze aanpassingen in de jachtbouw. Wij nemen uw uitdaging aan!

Vragen of interesse? Neem dan gerust contact op met ons. Wij denken met u mee!

Smart Constructions

Mercurius 19
8448 GX Heerenveen

Geopend op:

  • Maandag – vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur.
Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variƫteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany