Innovatief en gedegen

Als Smart Constructions zijn we gespecialiseerd in het bouwen en ontwikkelen van specialistische projecten. In roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten voor uiteenlopende marktsegmenten. Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Wij hebben veel praktijkkennis en construeren tijdens de ontwerpfase. Hierdoor zijn we breed inzetbaar. Bovendien kunnen we zo een grote variëteit van telkens weer nieuwe, technische oplossingen voor u bedenken en realiseren. Op deze wijze ontwikkelen wij efficiënte, maakbare en innovatieve constructies. In onze moderne productiehallen assembleren wij deze constructiewerken in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat.

Betrouwbaar

Uw projecten zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij maken ze visueel inzichtelijk met 3D-visualisaties van het ontwerp. Zo kunt u van direct meekijken in het ontwerpproces. Al schetsend en ontwerpend komen we steeds dichter bij een concrete innovatieve oplossing. Op persoonlijke, vakkundige en laagdrempelige wijze. Telkens in goed overleg met u. En met een doordacht en gedegen product als eindresultaat.

Onderscheidend

Bij ons staat de vraag van onze klanten centraal. Wij gaan uit van wat onze opdrachtgevers zoeken. Wij denken in mogelijkheden, exclusief voor onze opdrachtgevers. Onze oplossingen zijn daarom honderd procent toegespitst op uw vraagstuk, wens of idee.

Lean en maatschappelijk betrokken

Bij ons hebben we de beginselen van Lean hoog in het vaandel. We stellen het voorkomen van verspilling centraal en zijn continu aan het verbeteren. Onze werkprocessen, onze productie, onze inzet van mensen en materieel: telkens beschouwen wij deze processen kritisch met een hedendaagse, innovatieve blik. Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken.

Platte en efficiënte organisatiestructuur

Duidelijke lijnen, vaste aanspreekpunten. Binnen Smart Constructions weten we wat we aan elkaar hebben. Hierdoor kunnen we efficiënt werken. Maar ook is het op deze manier voor u als opdrachtgever telkens duidelijk waar u aan toe bent: één aanspreekpunt voor uw project.

Samenwerken met klanten en leveranciers

Samenwerken in de breedste zin van het woord, zowel intern- als extern. Dat is wat wij doen. Daarmee komen wij tot de beste resultaten. We hebben daarin ruime ervaring. Niet alleen gebruiken wij de kennis van onze co-makers en luisteren we naar onze opdrachtgevers. We delen onze kennis ook weer graag met onze klanten.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany