Tempel van Winaam

Projectomschrijving.

Hoe breng je oud Fries cultuurgoed terug in één gebouw? In één object, passend in een oeroude omgeving van terpen en wierden?  Refererend aan mystieke verhalen uit lang vervlogen tijden? De Friese architecte Nynke-Rixt Jukema van NRJ Architectuur bracht op fascinerende wijze de verhalen, de mythologie en de oude historie terug in de Tempel van Winaam. Een project in opdracht van Landschapsbeheer Fryslân.

De kortste en de langste dag, bouwen mét de natuur, de heidense offerplekken en thema’s als de godin Freya en haar katten en de Friese uilenborden zie je allemaal terugkomen. Wij van Smart Constructions zorgden in nauw overleg met de architect voor de realisatie van het project. Engineering, keuze van materialen, budget-  en deadlinebewaking, de productie van de constructie, de plaatsing van de constructie en de projectbegeleiding hadden wij in handen.

Hebt u ook een bijzonder object om te laten vormgeven? Neem contact op met Smart Constructions! Wij denken graag met u mee.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany