Stamboomtafel Oosterbierum

Projectomschrijving.

Creëer een ontmoetingsplek die bijdraagt aan de leefbaarheid van het dorp Oosterbierum. Dat was de opdracht van gemeente Waadhoeke. Maak een object dat verrast, inspireert en waar mensen de tijd voor nemen. NRJ Architecten won de opdracht en als Smart Constructions voerden wij het idee in de praktijk uit.

NRJ Architecten bedacht een creatief vormgegeven tafel die écht uitnodigt om aan plaats te nemen. Een vijfkoppige jury koos unaniem voor het ontwerp. Naast verpozen verleidt de tafel de bezoeker om actief bezig te zijn. Authentieke, herkenbare bordspellen zijn in de tafel gefreesd en nodigen uit om in de buitenlucht de ludieke uitdagingen aan te gaan. Samen met architect Nynke Rixt Jukema zorgden wij ervoor dat het prachtige ontwerp concreet is geworden, uitgevoerd in degelijk en duurzaam staal.

Hebt u ook een bijzonder object om te laten vormgeven? Neem contact op met Smart Constructions! Wij denken graag met u mee.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany