Fries Museum

Projectomschrijving.

Museumstukken hebben stuk voor stuk een eigen voorkomen en een eigen verhaal. Het zijn allemaal fraaie voorwerpen die bijzondere aandacht verdienen. Daarom bouwen wij uw museuminrichting volledig op maat. Specifiek toegesneden op de pronkstukken die u wilt tentoonstellen.

Als Smart Constructions construeerden wij diverse onderdelen van de museuminrichting van het Fries Museum. Zo ontwierpen we vitrines, voorzien van eigentijdse technieken om diefstal te vertragen, volledig buiten het blikveld geconstrueerd. Ook bedachten we een gordijnconstructie dat een overgedimensioneerd ophangsysteem vergde.

Smart Constructions staat voor slimme constructies! Wij bedenken technische oplossingen. Maar we verliezen een fraaie ontwerp, passend bij een museum, nooit uit het oog verliezen.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variƫteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany