Feadship Projecten

Projectomschrijving.

We nemen u mee naar de wereld van luxueuze jachten en schepen. Een wereld waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Dat is de wereld waar de hoogste mogelijke kwaliteit wordt gevraagd op het gebied van afwerking en uitstraling. Zeer specifieke kwaliteit wordt hier gezocht. Smart Constructions biedt binnen de afgebakende kaders altijd de juiste oplossing.

Op verschillende door Feadship Royal Dutch Shipyards gebouwde megajachten realiseerden wij uiteenlopende projecten. Zo deden we aanpassingen in zeer specifieke, bestaande situaties. Smart Constructions denkt mee. Denkt verder, leeft zich in de gebruiker in en komt met de perfecte oplossing. Zo vervaardigden wij inmiddels hoog gepolijste portholes maar ook bedachten wij een ingenieus systeem voor het scharnieren van windbreekdeuren.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variƫteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany