Expositie Lancaster

Projectomschrijving.

In de nacht van 4 op 5 september 1942 stortte een Britse Lancaster R5682 neer, in de weilanden tussen Warten en Earnewâld. Ruim 75 jaar na de crash van de bommenwerper heeft Bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen de expositie ‘Geraakt. De laatste vlucht van Lancaster R5682’ ingericht. Geluidsfragmenten, foto’s, onderdelen van de bommenwerper en een tijdlijn nemen u mee naar de donkere nacht waarin het vliegtuig neerstortte.

Als Smart Constructions zorgden wij voor de inrichting, het presentatiemateriaal en de vitrines van de expositie. Onze betrokkenheid bij dit project was groot. We dachten mee, dompelden ons onder in de materie en leefden ons in deze noodlottige nacht in. Een eigentijdse expositie met persoonlijke verhalen en historische materialen is het prachtige eindresultaat.

Wij bedenken en realiseren technische oplossingen.

Totaalpakket voor slimme constructies

Wij zijn Smart Constructions. Wij zijn een engineerings- en constructiebedrijf. Uiteenlopende projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten ontwikkelen en bouwen wij. Specialistische opdrachten is waar wij voor staan. En dat voor de meest uiteenlopende markten.

Met onze uitgebreide praktijkkennis construeren we tijdens de ontwerpfase. Een grote variëteit van telkens weer nieuwe technische oplossingen realiseren wij zo. Op een vakkundige en professionele manier. Van sterkteberekeningen voor constructies, gecertificeerd laswerk tot omgaan met museale stukken. En van realisatie van stalen hydraulische en technische componenten voor de scheepvaart tot hoogkwalitatieve aanpassingen voor de luxueuze jachtbouw.

Ons team bestaat uit solide deskundigen. Allemaal vakmensen met kennis van zaken. Allemaal gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en procesautomatisering. Ook beschikken wij over een deskundige montagedienst die de constructies plaatst en onderhoudswerkzaamheden op locatie uitvoert. Kortom: wij nemen uw uitdaging graag aan!

Lees meer…

Solidcompany